Ca la uşa cortului! Anamaria Prodan calcă în picioare familia Becali: „Nişte şobolănei!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Transferul lui Denis Man la Parma s-a finalizat, circul jenant care arată nivelul unor oameni din fotbalul românesc e abia la început. Şi a intrat într-o nouă etapă: cea în care se fac referiri la rozătoare şi trimiteri la controale la cap.

Anamaria Prodan e de neoprit! Deşi se află în SUA, la alt fus orar comparativ cu România, impresarul FIFA vorbeşte nonstop cu televiziunile şi site-urille din ţară. Şi face praf familia Becali, considerându-se nedreptăţită, scoasă din joc prin manevre murdare, în cazul transferului lui Denis Man la Parma.

Şi cum în fotbal totul se rezumă la „caşcaval“, brusc, pentru soţia lui Reghecampf, Gigi Becali nu mai e „familia mea“, ci un individ care trebuie să facă nişte controale la cap. În dialog cu prosport.ro, Anamaria a călcat în picioare familia Becali: a început prin a-l desfiinţa pe Gigi, după care s-a dezlănţuit şi la adresa vărului acestuia, Ioan.

Ce a spus Anamaria Prodan?

*Omul (n.r. - Gigi Becali) e cazul perfect de studiu la facultate de medicină, creier cu probleme! 

*Aceşti indivizi dubioşi şi murdari de tot ce e urât pe pământ, Gigi şi Giovanni, dacă trăiam într-o societate normală, nu existau. Nimeni nu îi băga în seamă! 

*Transferul lui Man la Parma e al meu 100%. Că există aşa specimene în România s-au mirat şi cei de la Parma.

*Dar când ai aşa un patron-circ în România, n-ai ce să faci. Trebuie să faci orice să-ţi vezi interesul. Au sunat ca doi şobolănei disperaţi (n.r. - Gigi şi Ioan Becali) să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus. 

*Eu nu mă milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 milioane plus 2 milioane bonusuri. Ei, amândoi, au scos 11 în rate, cu bonusuri care nu se pot atinge în 4 ani, aceşti negociatori mari. 

*Să-şi vadă de minciunile lui (n.r. - Gigi Becali), de Dumnezeu, ca să nu mă apuc eu să vorbesc. Ştie el ce se întâmplă dacă vorbesc eu. 

*Să-şi vadă amândoi (n.r. - Gigi şi Ioan Becali) de bătrâneţe, liniştiţi pe acasă! Atât mai spun eu. Şi ei amândoi ştiu. Ciocul mic şi joc de glezne frumos şi să-şi numere banii pe care eu i-am adus în toţi anii ăştia la Steaua. În rest, pace şi linişte. Dar să nu mişte prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări şi sar amândoi din bocanci!

CITEŞTE ŞI:

Gigi Becali, „turbat“: A trecut la dezvăluiri despre Anamaria Prodan

SMS exploziv: Reghecampf i-a scris un mesaj acid lui Becali. Patronul FCSB, replică furibundă

Anamaria Prodan, mesaj vulgar pe Instagram, cu o greşeală de limbă engleză FOTO

Becali şi Anamaria Prodan s-au sfâşiat la televizor: Derapaje sexiste şi jigniri grele din cauza banilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite