Bulgarii dau vina pe arbitraj pentru înfrângerea de la Bucureşti: „Arbitrul a încercat să îngroape echipa bulgară!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi bulgarii au fost depăşiţi aproape la toate capitolele de Steaua, jurnaliştii de la sud de Dunăre sar la gâtul arbitrului FOTO Răzvan Păsărică
Deşi bulgarii au fost depăşiţi aproape la toate capitolele de Steaua, jurnaliştii de la sud de Dunăre sar la gâtul arbitrului FOTO Răzvan Păsărică

Jurnaliştii bulgari pun înfrângerea lui Ludogoreţ, de la Bucureşti, pe seama arbitrajului, considerând că centralul Felix Brych a ajutat Steaua să câştige.

Presa bulgară nu a digerat prea bine eşecul lui Ludogoreţ de pe Arena Naţională. Dincolo de analiza partidei, jurnaliştii bulgari au notat că victoria Stelei a fost faciliată de arbitraj, în minutul 35, atunci când a fost acordat penalty pentru gazde.

"Arbitrul german Felix Brych a pus umărul la victoria gazdelor. Arbitrul a încercat 'să îngroape' echipa bulgară în minutul 35, când a acordat un penalty inexistent Stelei. De asemenea, centralul i-a sprijinit pe români, multe dintre faulturile lor dure fiind trecute cu vedere", a scris presa de la sud de Dunăre.

Pe de altă parte, jurnaliştii bulgari au remarcat atmosfera incendiară de pe Arena Naţională, exprimându-şi speranţa că Ludogoreţ poate întoarce rezultatul în partida retur, de la Sofia. 

"Ludogoreţ nu a supravieţuit iadului de la Bucureşti. Meciul s-a jucat pe un stadion plin, suporterii Stelei punând o presiune uriaşă. 'Vulturii' au fost la doar câteva minute de a obţine un rezultat favorabil, chiar şi o remiză era bună, Chipciu marcând în minutul 88. În ciuda înfrângerii, Ludogoreţ a demonstrat că este suficient de puternică pentru a elimina adversarul", au mai notat ziariştii din Bulgaria.

Steaua a învins cu 1-0 pe Ludogoreţ într-o partidă contând pentru manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Chipciu în minutul 88.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite