Bucureştiul găzduieşte un cros inedit: Alergi cu cartea în mână! Sâmbătă, oricine poate participa la Book Run

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă dimineaţa de la ora 10.00, începe iarăşi maratonul neconvenţional Undercloud Book Run. Punctul de plecare: Piaţa Victoriei.

Fiecare participant va alerga (sau va merge) cu o carte în mână, cartea care i-a schimbat viaţa şi pe care doreşte să o doneze Bibliotecii Undercloud – pentru a schimba şi alte vieţi! 

Punctul de pornire al maratonului este Banca Raiffeisen de pe Calea Victoriei, traseul se continuă prin centrul vechi şi se termină la ARCUB Gabroveni.

La această ediţie, toate cărţile strânse în biblioteca Undercloud vor fi donate secţiilor de chimioterapie din spitalele bucureştene.

Prin participanţii din acest an la cros, se vor regăsi şi persoane publice. Acest eveniment a fost iniţiat de regizoarea şi scriitoarea Chris Simion – Mercurian împreună cu multipla campioană olimpică Valeria Racila Van Groningen.

„În momentul în care vezi cartea preferată a chive, îi descoperi o altă latură a personalităţii. Astfel, dragi alergători, vă aştept în 25 august să aflăm mai multe unii despre ceilalţi, pntru un antrenament complet, al minţii şi al trupului. Toate cărţile vor fi donate bibliotecii Undercloud, beneficiarii finali fiind centrele de chimioterapie din Bucureşti“, a declarat Valeria Răcilă Van Groningen.

Mai multe detalii pe http://www.undercloud.ro/program-undercloud-2018/book-run/.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite