Bucureştiul devine, diseară, Capitala fotbalului european: Invitat de marcă la meciul Franţa - Elveţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aleksander Čeferin, preşedinte UEFA
Aleksander Čeferin, preşedinte UEFA

România îşi ia adio de la Euro 2020, cu un meci de gală, Franţa - Elveţia (diseară, ora 22.00, Pro TV). A 6-a partidă din optimile turneului va atrage în tribunele „Arenei Naţionale“ nume uriaşe, atât din fotbalul românesc, cât şi cel mondial.

După trei partide cu naţionale de mâna a doua, „Arena Naţională“ va găzdui al treilea cel mai bun meci din optimile Euro 2020.

Pentru că după „clasicul“ Anglia - Germania şi partida disputată, duminică seară, la Sevilla, Belgia - Portugalia (1-0), cel puţin pe hârtie, meciul campionilor mondiali din Franţa cu naţionala Elveţiei pare cel mai echilibrat din această fază a competiţiei. Şi încă o dovadă a faptului că vorbim despre o partidă atractivă e prezenţa lui Aleksander Čeferin, la Bucureşti.

Şeful fotbalului european, slovenul Čeferin (53 de ani), avocat de meserie, va urmări meciul Franţa - Elveţia din tribunele „Arenei Naţionale“. Prezenţa preşedintelui UEFA la meci a fost confirmată şi de Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Ce a spus Răzvan Burleanu?

*Vreau să vă confirm prezenţa preşedintelui Aleksander Čeferin la Bucureşti, care a răspuns favorabil invitaţiei noastre. Va fi la Bucureşti şi va asista, bineînţeles, la meciul din optimile de finală. Prezenţa sa este un mesaj de încredere şi un semn de recunoaştere în ceea ce priveşte buna organizare a Euro 2020 până acum la Bucureşti. Programul domnului Čeferin este foarte strâns, o să avem doar întâlniri formale pe durata vizitei sale.

Euro 2020, tabloul optimilor

 

*Amsterdam, 26 iunie: Ţara Galilor - Danemarca 0-4

*Londra, 26 iunie: Italia - Austria 2-1 (după prelungiri)

*Budapesta, 27 iunie: Olanda - Cehia 0-2

*Sevilla, 27 iunie: Belgia - Portugalia 1-0

*Copenhaga, 28 iunie, ora 19.00: Croaţia - Spania

*Bucureşti, 28 iunie, ora 22.00: Franţa - Elveţia

*Londra, 29 iunie, ora 19.00: Anglia - Germania

*Glasgow, 29 iunie, ora 22.00: Suedia - Ucraina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite