Brazilia, chinuită de Paraguay în sferturile de finală ale Copei America

0
Publicat:
Ultima actualizare:
brazilia

Cu un jucător în plus din minutul 58, Brazilia a fost nevoită să îndure loteria loviturilor de departajare ca să treacă de Paraguay şi să se califice în semifinalele competiţiei

Brazilia s-a calificat în semifinalele Copei America, în urma victoriei obţinute cu 4-3, după executarea loviturilor de departajare, cu Paraguay, într-o partidă disputată joi la Porto Alegre, în faţa a 48.000 de spectatori..
La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 0-0. Paraguayul a evoluat în 10 jucători din minutul 58, după eliminarea fundaşului Fabian Balbuena. Brazilienii şi-au luat revanşa în faţa Paraguayului, selecţionată i-a eliminat la loviturile de departajare, în aceeaşi fază a competiţiei, la ediţiile din 2011 şi 2015.

Brazilia: Alisson - Daniel Alves (Lucas Paqueta, 85), Marquinhos, Thiago Silva, Filipe Luís (Alex Sandro, 45) - Allan (Willian, 71), Arthur, Philippe Coutinho; Everton, Gabriel Jesus, Roberto Firmino. Antrenor: Tite.

Paraguay: Roberto Fernandez - Ivan Piris, Gustavo Gomez, Fabian Balbuena, Junior Alonso - Santiago Arzamendia (Bruno Valdez, 61), Hernan Perez (Rodrigo Rojas, 74), Richard Sanchez (Juan Escobar, 78), Celso Ortiz - Derlis Gonzalez, Miguel Almiron. Antrenor: Eduardo Berizzo.

În runda următoare, Brazilia va juca cu câştigătoarea întâlnirii Argentina - Venezuela, meic care se va juca astăzi,de la ora 22.00, pe Stadionul Marcana din Rio de Janeiro.

În cea de a doua semifinală se vor întâlni învingătoarele din celelalte două sferturi de finală Columbia - Chile (programat în noapte de vineri spre sâmbătă - ora 02.00) şi Uruguay - Peru (sâmbătă).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite