„Bomba“ de la miezul nopţii la FCSB: Gigi Becali a anunţat numele noului antrenor. De ce depinde mutarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Ajuns într-un punct critic, după numai şapte partide oficiale din noua stagiune, latifundiarul pare că s-a convins că e timpul să renunţe la a-şi bate joc de propria echipă.

FCSB e pe marginea prăpastiei! Iar, luni dimineaţă, Gigi Becali a admis că acesta poate fi ultimul său sezon la această grupare, după un şir lung de rateuri.

Ajuns într-o situaţie disperată, patronul roş-albaştrilor încearcă acum aducerea lui Edward Iordănescu, antrenor care a cucerit titlul cu CFR Cluj, în stagiunea 2020-2021, după ce l-a înlocuit pe Dan Petrescu, la începutul lunii decembrie. „Fanatik“ a scris, în premieră, despre intenţia lui Becali de a-l aduce pe Edward Iordănescu, în locul lui Dinu Todoran. La scurt timp după apariţia acestei informaţii, ea a fost confirmată pentru „Fanatik“ de patronul vicecampioanei României.

Ce a spus Gigi Becali?

*Da, m-am înţeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt şanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiţie.

*Aşa va fi de acum înainte. Dacă ne înţelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marţi. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă şi i-am spus acest lucru. 

*O să fie şi o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag. Oricum… am obosit şi au fost grele ultimele zile. 

*De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite