Boloni despre proiectul lui Piţurcă la prima reprezentativă:" Mă deranjează că naţionala se tot reconstruieşte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner Ladislau Boloni l-a felicitat pe Victor Piţurcă pentru că a acceptat oferta Federaţiei de a prelua echipa naţională, însă nu înţelege de ce de ani  buni se vorbeşte despre reconstrucţie şi de fapt acest lucru nu se face.

"Când a venit ultima oară la naţională, Piţurcă reconstruia. Acum se reconstruieşte iarăşi. Mă deranjează acest lucru. Trebuie să existe un proiect la naţională, aşa cum l-am avut eu pe cel de patru luni, când au fost descoperiţi Mirel Rădoi, Marius Niculae sau Paul Codrea", a spus Ladislau Boloni în direct la gsptv.

Instalat astăzi în funcşia de selecţioner, Victor Piţurcă a vorbit şi el despre noua generaţia a "tricolorilor".

"Generaţia Mutu şi Chivu apune, trebuie să ne facem calculele şi să ne orientăm către cele mai bune soluţii. Prezenţa pe teren a lui Chivu şi Rădoi ne-ar fi ajutat foarte mult, dar ei au luat nişte decizii şi asta este situaţia. Voi încerca să am discuţii cu ei, pentru că nu s-au retras în mandatul meu. Sper să le vină dorul de echipa naţională. Pentru orice jucător, indiferent de echipa de club la care activează, echipa naţaională trebuie să fie sfântă", a precizat Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite