Benfica - Fenerbahçe. Benfica s-a calificat în finala EL după un meci cu goluri spectaculoase şi o accidentare horror

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benfica s-a calificat în finala Europa League FOTO Afp/Getty Images
Benfica s-a calificat în finala Europa League FOTO Afp/Getty Images

Benfica Lisabona - Fenerbahçe Istanbul / Benfica a câştigat manşa secundă a semifinalelor Europa League în detrimentul lui Fenerbahçe (3-1) şi s-a calificat în ultimul act al competiţiei, unde va evolua împotriva campioanei Europei, Chelsea Londra.

Chelsea - Basel. Calificarea care s-a decis în opt minute: Chelsea va evolua în finala Europa League

Benfica a deschis scorul încă de la debutul primei reprize, când Nicolás Gaitán a înscris (9') golul prin care a recuperat deficitul din turul de la Istanbul, meci câştigat de Fenerbahçe cu 1-0. Dirk Kuyt (23') a egalat scorul printr-un penalti transformat, însă Óscar Cardozo a adus-o pe Benfica în avantaj (35') după un şut de la marginea careului, 2-1 fiind rezultatul care a marcat încheierea primei reprize.

Acelaşi Cardozo a închis tabela în partea a doua a jocului (66') şi a adus victoria portughezilor, care vor evolua în ultimul act al Europa League. Fenerbahçe l-a pierdut pe turcul Gökhan Gönül, care a fost lovit cu piciorul în cap de către Gaitán şi a fost transportat imediat la spital. Finala competiţiei se va disputa la Amsterdam, în data de 15 mai.

Echipe


Benfica Lisabona: Artur - Almeida, Garay, Luisao, Pereira - Matić, Pérez - Salvio,Lima, Gaitán - Cardozo.

Fenerbahçe Instanbul: Volkan - Gönül, Yobo, Korkmaz, Ziegler - Şahin, Baroni - Kuyt, Ucan, Erkin - Sow.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite