Belodedici, înfierat chiar de sârbii lui: „Nu ţi-e ruşine să scuipi pe românii tăi?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu două echipe diferite, Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad, este pus la zid de cine se aştepta mai puţin.

Belo a comentat în presa din Serbia eventualul transfer al lui Valerică Găman la Steaua Roşie Belgrad. "E adevărat, joacă pentru liderul din România, iar în trecut a jucat şi la echipa naţională, dar nu a mai fost chemat în ultima vreme. Cred, totuşi, că nu este un jucător care se poate remarca în Europa. Astra a jucat în Europa League, iar Găman nu a dovedit aproape nimic. Chiar dacă Steaua Roşie nu străluceşte în apărare, nu cred că Găman poate îmbunătăţi acest compartiment. Este un jucător înalt, are 1,89, e bun la jocul aerian, dar are o tehnică slabă", l-a caracterizat Belodedici pe căpitanul giurgiuvenilor, potrivit Mondo.rs.

Reacţia fostului mare internaţional român, care a jucat 55 de meciuri pentru România şi a marcat 5 goluri, a stârnit un comentariu virulent din partea unui impresar sârb: "Nu ştii, domnule Belodedici, că a fost chemat la naţionala României? Nu ţi-e ruşine să tratezi cu dispreţ un jucător al naţionalei României? De opt ani eşti director la tineret la FRF şi ai avut rezultate catastrofale. Pe ce bază Belodedici e încă directorul la centrul de tineret? Eu laud jucătorii români şi directorul vostru din FRF scuipă pe ei! E normal aşa ceva!? Invidia e gravă! Ai fost jucător mare, dar ca om eşti foarte, foarte mic. Să-ţi fie ruşine!", a spus Zvonko Milojkovic, pentru ProSport.

Valerică Găman (29 de ani) a jucat 12 meciuri pentru naţionala României şi a marcat un gol

Fiul lui Jose Mourinho s-a îndrăgostit. Vezi AICI cum arată iubita lui

Omul care alungă golul! Povestea fotbalistului de la FC Barcelona care n-a dat niciun gol pentru echipa lui. Vezi AICi despre cine e vorba

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite