Becali, „oaia neagră“ a campionatului: jucătorii fug de el şi de banii lui. Patronul Stelei, reacţie de om resemnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul roş-albaştrilor şi-a creat reputaţia unui om care n-are simţul măsurii şi care te distruge verbal, atunci când are chef, pe motiv că te plăteşte. Tocmai de aceea, el a ajuns să primească o palmă la care nu se aştepta.

Gigi Becali a anunţat, marţi, că l-a transferat pe Andrei Ivan (CS U Craiova) pentru două milioane de euro. La puţin timp după acest anunţ, vârful oltenilor a spus că nu vrea să meargă la Steaua, fiind al doilea fotbalist care refuza campioana în această iarnă, după Constantin Budescu (Astra).

Luat prin surprindere, patronul Stelei a reacţionat abia astăzi dimineaţă, având o intervenţie la postul sport.ro. „Asta e, eu ce să fac?! Nu mă deranjează ce a zis. E dorinţa omului. Fiecare face ce vrea cu viaţa lui. Dacă el nu vrea să vină, eu n-am ce să fac. Eu am dat două milioane pe un copil de 19 ani, ce mai pot face? Stau eu acum să comentez ce a zis tatăl lui? Sunt şi ei oameni săraci, vor să vadă doar binele băiatului. Nu ţin eu cont acum ce a zis tatăl lui. Dacă tatăl lui nu-l lasă, înseamnă că Dumnezeu nu-l lasă. Dacă pleacă în străinătate, el (n.r. - Andrei Ivan) nu poate juca la ora asta. Nici la Steaua nu putea juca, dar îl mai băgam. Dacă pleacă în străinătate poate să fie un nou talent care moare speranţă“, a spus Becali.

Acesta a încercat să vadă şi partea plină a paharului, după refuzurile de care s-a lovit. „Eu voiam să fac transferuri de 7-8 milioane, Budescu, toţi de la Astra şi de la Craiova. Dar am zis că iar o iau razna. Văd că intru iar în jocul oamenilor“, a adăugat latifundiarul din Pipera.

Gebhart vine pe 5.000 de euro pe lună

Becali a spus că, totuşi, Steaua îl va lua pe Timo Gebhart, care evoluează în liga a doua germană, la Nurnberg. „Neamţul (n.r. - Gebhart) se prezintă astăzi! A renunţat la banii de acolo. Trebuiau ăia să-i dea 600.000 de euro, dar când a auzit că îl vrea Steaua a zis că renunţă la bani. Vrea să se relanseze. Pe el nu-l interesează banii, ci să se relanseze. Ia 5.000 de euro aici şi primă ca ceilalţi jucători. A cerut clauză de 1,5 milioane de euro ca să plece de aici“, a precizat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite