Becali, încă un antrenor batjocorit: Cum şi-a încălcat promisiunea faţă de Teja şi pe cine îl dă afară din vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali - Teja
Becali - Teja

Latifundiarul din Pipera dovedeşte, periodic, că e un om incurabil şi continuă să-şi saboteze echipa prin comportamentul său.

Deşi în momentul instalării lui Mihai Teja a promis că îl va lăsa în pace pe noul antrenor până la finalul campionatului, Gigi Becali şi-a încălcat deja promisiunea. 

După remiza de la Călăraşi, latifundiarul a făcut praf echipa la Digi Sport, a anunţat numele jucătorului care n-are voie să lipsească din primul „11“ şi a şi dezvăluit că atacantul Raul Rusescu nu mai are viitor la club. 

„Am vorbit cu el (n.r. – Mihai Teja) şi i-am spus aşa: <<Eu nu mă bag, Mihai!>>. Nu-i fac eu echipa, dar când pui echipa pe tablă, pune-l pe Matei şi dup-aia fă-ţi echipa! Nu se poate fără Matei. Poate să scoată pe oricine, dar Matei trebuie să joace. Problema Stelei o va rezolva Matei. Matei e jucătorul pe care eu îl caut de 3-4 ani. Eu vreau să joace în locul lui Stoian. Matei rezolvă toate problemele. Dacă Teja e antrenor mare, să schimbe tactica pentru Matei“, a spus Becali. 

Acesta a anunţat apoi că atacantul titularizat de Teja la Călăraşi e ca şi plecat de la echipă: „De Rusescu ne despărţim în vară“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite