Gigi Becali, furibund după eşecul de la Craiova: „Debandadă!“. Cum a comentat gafa lui Andrei Vlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a răbufnit după a doua înfrângere consecutivă a fotbaliştilor antrenaţi de Toni Petrea.

La scurt timp după înfrângerea din meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-2, din playoff-ul Ligii 1 la fotbal, latifundiarul din Pipera a intrat în direct, la Digisport, şi şi-a vărsat năduful pe  trei dintre jucători, Florin Tănase, Valentin Creţu şi portarul Andrei Vlad. 

"Echipa e decimată. Accidentaţi mulţi, Olaru şi Coman, jucători de bază. Noi, în prima repriză, controlam meciul. Cicâldău a avut o execuţie pe care n-ai cum s-o parezi. În repriza a doua, aveam un om în plus, era normal să câştigăm.

Tănase a luat puţin în glumă jocul, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, a pierdut mingea, am luat golul pe care Vlad nu trebuia să-l ia niciodată, probabil a vrut să facă acrobaţie, să fie acrobat, că a fost prea lăudat. N-am văzut niciun portar să greşească aşa.

A făcut şi Creţu prostia asta. El e băiat deştept, înjură arbitrii ăia. Îţi dai seama? Debandadă la echipă! Tănase comentează, ăla înjură, ăla ia 3 galbene aiurea pe comentarii. El i-a zis arbitrului: 'Ce. mă, ai dat roşu ca să compensezi pentru penalty nedat?' Cum să spui aşa ceva, mă? Joacă fotbal, că eşti condus. El e împăratul echipei, ce să mai, a luat 3 galbene aiurea. Creţu e bătăuş el, e jucător la FCSB, ameninţă arbitrii. A jucat câteva meciuri la FCSB şi înjură.", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Joi seara, condusă cu 1-0, dar cu un om în plus pe teren, Andrei Vlad şi-a îngropat coechipierii în minutul 63, când a scăpat în poartă un şut slab, cu latul, din afara careului, al lui Nistor. Valentin Creţu nu a jucat împotriva oltenllor, el fiind suspendat pentru primirea unui cartonş roşu, etapa trecută, după terminarea meciului cu Sepsi, pentru proteste la adresa arbitrajului. 

Becali i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, care nu a acordat un penalty pentru echipa sa, considerând că eroarea arbitrului nu a fost una intenţionată. "Dacă mă întrebaţi de Kovacs, l-am criticat întotdeauna, dar acum nu am ce să-i spun. Este clar 11 metri şi eliminare. Numai că e o fază rapidă şi îi acord circumstanţe atenuante. În inerţia jocului, îl calcă Bancu. E posibil să fi văzut sau să nu fi văzut. Când greşeşte omul, eu niciodată nu mă supăr. El a greşit, nu a făcut-o intenţionat", a spus patronul celor de la FCSB. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite