Becali şi Dinu l-au ironizat pe Copos - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie de ironiile la adresa lui Copos, operaţia lui Tănase şi ratarea la calificare a lui Lucescu. Printre alte subiecte, Răsulescu a fost mulţumit de calitatea jocului dintre Unirea şi Liverpool, iar Mircea Sandu ia atitudine.

Becali şi Dinu l-au ironizat pe Copos

Patronul Stelei, Gigi Becali, şi administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu s-au aliat pentru a face mişto pe seama lui George Copos, după ce finanţatorul Rapidului a scris pe blog un post jignitor la adresa celor doi. "Nici la puşcărie nu-i rău pentru el. Toată averea lui este o infracţiune! Are noroc cu o soţie senzaţională care a mai făcut pace cu unii - cu alţii. Cum îşi permite vagabontul ăsta să vorbească de oile lui Becali?", a spus Cornel Dinu la GSPTV.

Tănase a fost operat! Vezi cât va sta pe bară

Cristi Tănase a trecut cu bine peste operaţia prin care i-a fost extirpat chistul mandibular care îi cauza infeţii. Mijlocaşul va fi nevoit să stea pe bară două săptâmâni şi va rata astfel partida Stelei cu CFR Cluj, dar şi partida pe care naţionala României o va disputa în compania selecţionatei Israelului, scrie ProSport. Tănase s-a plâns în nenumărate rânduri staff-ului tehnic al echipei că afecţiunea de care suferă îl împiedică să efectueze chiar şi mişcările uşoare de la antrenamente: "Nu pot alerga deloc, nu pot respira! Nu am cum să evoluez în acest fel".

Rădulescu: "Am văzut fotbal de calitate la Unirea - Liverpool"

Directorul Şcolii Federale de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Rădulescu, admiră calitatea fotbalului jucat de Unirea Urziceni şi FC Liverpool, partidă câştigată de englezi cu scorul de 3-1."Impresia mea generală e foarte bună. Am văzut un fotbal de calitate şi extrem de mult fair-play între cele două echipe, aşa cum ar şi trebui să fie. Parcă am venit din altă lume, una elegantă, în care calitatea şi fair-play-ul sunt preocupările celor două echipe. Trebuie să fiu mândru că la spectacolul general a contribuit şi Unirea Urziceni, care, prin mai multă şansă putea face un rezultat mai strâns", a declarat Mircea Rădulescu, la Sport Total FM.

M.Lucescu, OUT din Europa!

Mircea Lucescu şi Şahtior au ratat calificarea în optimile Europa League după ce au făcut doar egal acasă, 1-1 cu Fulham. În tur au pierdut cu 1-2."Nu se poate aşa ceva. Le-am spus şi celor de la UEFA  că nu au fost deloc inspiraţi cu această delegare. De la începutul meciului, arbitrii norvegieni s-au pupat cu jucătorii norvegieni de la Fulham. Este incredibil ce s-a întâmplat. Eu nu am avut niciodată arbitri români. Meritam să luăm Europa League", a spus Lucescu pentru www.sport.ro 

Mircea Sandu: "Gata cu golăniile!"

Şeful FRF acuză unele cluburi că "au tot schimbat societăţile, au lăsat datorii în urmă. Craiova, Pandurii, Timişoara au mari probleme, la fel şi Iaşiul. Dacă nu iau licenţa, să joace în Liga a II-a! Ce, am făcut eu acele datorii? Iar oamenii, ştiţi cum sunt, cînd nu joci pe partea lor, sar la tine. Am văzut declaraţiile din ultimul timp. Am sesizat Comisia de Disciplină în cazul lui Copos şi al lui Marian Iancu", a spus Mircea Sandu pentru Gazeta Sporturilor.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite