Becali, noi declaraţii năucitoare: Ce a putut să zică despre echipele pe care le va învinge FCSB şi pe ce se bazează

Becali, noi declaraţii năucitoare: Ce a putut să zică despre echipele pe care le va învinge FCSB şi pe ce se bazează

Gigi Becali e, în acest moment, patronul echipei de pe locul 8 în România, FCSB fiind depăşită de formaţii precum Poli Iaşi, Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. Chiar şi aşa, latifundiarul crede că se poate bate cu granzii Europei.

Atunci când îl asculţi pe Gigi Becali, te întrebi, de multe ori, dacă acest om chiar crede în ceea ce spune sau dacă îşi ia partenerii de dialog la mişto! 

Ultimele declaraţii făcute de patronul FCSB-ului pot fi catalogate drept tragicomice şi, într-un fel, demonstrează cum de acest individ a luat Steaua, cea mai galonată echipă din România, pentru ca, în decursul anilor, să rămână cu FCSB, o formaţie fără identitate şi cu o mână de suporteri.

Ce a spus Gigi Becali la Pro X?

*Tudor (n.r. – fostul arbitru, Alexandru Tudor) e numărul 1 în tot clubul meu. Nici MM, nici Vintilă, Tudor e numărul 1, că are rugăciunea.

*Dacă am 10 oameni ca Tudor spulber Barcelona, Manchester United şi Real Madrid. O să jucăm din nou cu ei şi o să-i batem, apoi veţi spune că are dreptate Becali, că Domnu' le face pe toate. Încet, încet văd că Domnu' a început să-mi aducă doar oameni credincioşi lângă mine.

*A început şi construcţia bisericii din cantonamentul de la Berceni. Azi mi-a spus Tudor cât costă, toate detaliile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: