Barcelona, oprită după nouă victorii consecutive: catalanii au avut 2-0 la pauză, dar au „tremurat“ pentru egal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Catalanii au intrat pe teren, duminică, având 18 victorii în ultimele 19 partide disputate în toate competiţiile. Au avut noroc cu carul că n-au pierdut, fiind ajutaţi de arbitrul partidei.

Villarreal a oprit seria celor nouă victorii consecutive ale „extratereştrilor“, având o revenire remarcabilă, după ce a fost condusă cu 2-0, la pauză, pe teren propriu.

Rakitici (20) şi Neymar (41-penalty) au punctat pentru oaspeţi, ultimul gol venind după un penalty foarte uşor acordat de arbitru. Centralul le-a mai dat o mână de ajutor catalanilor, iertându-l pe Pique de eliminare în prima repriză.

Villarreal a avut şi o bară

Chiar şi aşa, „submarinul galben“ a reuşit egalarea, Bakambu (57) şi Mathieu (63-autogol) făcând ca partida să se încheie cu o remiză, scor 2-2. Pe lângă cele două goluri, Villarreal a avut şi o bară şi a încheiat partida atacând în careul Barcelonei.

Remiza nu schimbă însă cu mult datele problemei în lupta pentru titlu. Barcelona rămâne lider cu 76 de puncte, cu opt runde înainte de final. Atletico Madrid, care e pe doi, a pierdut în această etapă (1-2 la Sporting Gijon), şi are 67 de puncte. Real Madrid completează podiumul cu 63 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite