Barcelona, încă o lovitură devastatoare: Aguero renunţă la fotbal! Motivul deciziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aguero

Adus în vară pe „Camp Nou“, ca jucător liber de contract, argentinianul a apucat să joace doar 165 de minute în tricoul blau-grana.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, sezonul groaznic al Barcelonei, eliminată din grupele Ligii Campionilor şi ieşită deja din lupta pentru titlu în Spania - echipa e pe locul 8 din 20, la 18 puncte de liderul Real Madrid! - tocmai a devenit, pur şi simplu, unul de coşmar!

Iar asta pentru că, potrivit presei internaţionale, atacantul Sergio Aguero (33 de ani) îşi va anunţa, vineri, retragerea din fotbal! Motivul deciziei? Problemele cardiace cu care a fost depistat, la finalul lunii octombrie. Atunci, Aguero a fost schimbat, în minutul 41 al meciului cu Alaves (1-1), acuzând probleme medicale. 

Când a ajuns la spital, Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă. Iniţial, s-a crezut că el va putea reveni pe teren, însă doctorii au ajuns la concluzia că sportul de performanţă îi poate pune viaţa în pericol. Drept urmare, Aguero îşi va încheia cariera. De-a lungul anilor, el a evoluat pentru:

*Independiente (Argentina) - 38 de meciuri, 18 goluri

*Atletico Madrid (Spania) - 230 de meciuri, 100 de goluri, 45 de pase de gol

*Manchester City (Anglia) - 390 de meciuri, 260 de goluri, 73 de pase de gol

*Barcelona (Spania) - 5 meciuri, 1 gol

101 selecţii a adunat Sergio Aguero în naţionala Argentinei pentru care a marcat 41 de goluri, începând din 2006.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite