Bănel Nicoliţă l-a sunat pe ziaristul care a publicat povestea fugii sale din ţară: Primele declaraţii

Bănel Nicoliţă l-a sunat pe ziaristul care a publicat povestea fugii sale din ţară: Primele declaraţii

Bănel Nicoliţă

Redactorul-şef de la „Fanatik“, Cristi Coste, e jurnalistul care a semnat articolul care a făcut valuri în presa din România, în ultimele zile. Tot el a fost contactat de fostul internaţional, care a dorit să vorbească despre situaţia sa.

Bănel Nicoliţă a părăsit România, iar povestea plecării sale a luat amploare, începând de luni, după cum „Adevărul“ a scris, astăzi, aici, prezentând toate informaţiile disponibile, în acest moment.
 
Dacă despre situaţia fostului internaţional au vorbit Cristina, fosta sa soţie, dar şi Stelian, fratele său, amândoi confirmând că Bănel e în străinătate, în schimb, lipseau din acest „puzzle“ declaraţiile eroului principal. Care, astăzi, l-a sunat de pe un număr necunoscut pe Cristi Coste (foto), jurnalistul care a semnat primul articol legat de acest subiect. 
 
 
Redactorul-şef de la „Fanatik“ a relatat, într-un alt articol, ce i-a spus fostul internaţional la telefon.
 
Ce a declarat Bănel Nicoliţă despre situaţia sa?
 
*Într-adevăr, sunt plecat din ţară, dar am văzut ce aţi scris şi ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuţie în presă, iar aceasta este ultima mea declaraţie!
 
*Vreau să ştie toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine şi nu am probleme, nici datorii… Şi de asemenea vreau să se ştie că nu am nevoie de nimic de la nimeni.
 
*Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos şi doar asta contează!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările