Aventurile Simonei Halep în Las Vegas: a văzut Marele Canion din elicopter şi a urmărit un spectacol celebru la cazino

Aventurile Simonei
Halep în Las Vegas: a văzut Marele Canion din elicopter şi a urmărit un
spectacol celebru la cazino

Simona Halep FOTO AP

Între antrenamentele cu Darren Cahill, Andre Agassi şi Steffi Graf, Simona Halep şi antrenorul ei au avut timp şi pentru activităţi recreaţionale.

Simona Halep este de o săptămână în Las Vegas, reşedinţa antrenorului ei, Darren Cahill. Jucătoarea clasată acum pe poziţia a cincea în clasamentul WTA se pregăteşte intens de Indian Wells, turneul care începe săptămâna viitoare. Simona are misiunea de a-şi apăra trofeul câştigat anul trecut, cel mai preţios turneu pe care a reuşit să pună mâna, Indian Wells fiind încadrat în categoria Premier Mandatory, prima după Grand Slamuri. 
La unul dintre antrenamente, Simona a avut privilegiul să schimbe mingi cu doi foşti jucători legendari, Andre Agassi şi Şteffi Graf (VIDEO). Stabiliţi la rândul lor în Las Vegas, Andre şi Şteffi au acceptat să se antreneze  şi să o consilieze pe Simona, în virtutea relaţiei de prietenie pe care o au cu Darren Cahill, fostul antrenor al lui Andre.
Darren Cahill a inclus şi câteva momente de relaxare în programul Simonei. Cei doi au mers într-o excursie cu elicopterul, care a zburat  deasupra Marelui Canion, a lacului Mead şi a oraşului Las Vegas. Seara, Simona şi antrenorul ei au asistat la cazinoul Bellagio la o reprezentaţie a celebrei trupe Cirque de Soleil, alegând un spectacol care a avut ca temă principală acrobaţiile acvative.
Iar nouă nu e rămâne să sperăm decât că aceste activităţi au deconectat-o pe Simona şi o vor ajuta să revină la o formă perfectă. 

Ce excursie fantastică, a scris Darren Cahill pe Twitter, după plimbarea cu elicopterul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările