Avalanşă de reacţii dure pe internet şi pe mail: situaţia jenantă a lotului U-17 de polo feminin a deschis cutia pandorei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două articole publicate luni şi marţi de ziarul „Adevărul“, în care s-a scris despre problemele lotului U-17, au făcut valuri în mediul virtual.

Materialul de marţi, intitulat „România, făcută de râs pentru 2.000 de euro“, a fost al doilea cel mai citit text pe adevarul.ro şi a stârnit mai multe reacţii. Am primit mailuri de la părinţi ai căror copii sunt abuzaţi de antrenori nepregătiţi şi de la oameni care sunt obligaţi să „cotizeze“, lunar, sume importante pentru ca antrenorii să nu-şi bată de joc de copiii lor. 

Răducanu, arătat cu degetul

Tot marţi, am primit un mesaj pe Facebook pe care îl redăm mai jos. El îl vizează direct pe preşedintele FRP, Liviu Răducanu. „Eu sunt arbitru de polo şi n-aş vrea să-mi fie divulgat numele pentru că oamenii sunt răzbunători. Domnul Liviu Răducanu a pus doar dinamovişti în toată federaţia. Ce-i drept, ei l-au ajutat să iasă preşedinte (l-au votat) şi acum le oferă răsplata. Dar parcă a sărit calul cu unele numiri. La Comisia de Arbitri a schimbat doi oameni competenţi şi iubiţi chiar, domnii Goian (preşedinte) si Băjănaru (secretar) şi a numit în locul lor un om care n-are ce căuta aici, mai exact Simion Mihai. Nu ştiu cum e posibil să se întâmple atâtea lucruri anormale într-o federaţie şi o ţară aparent normale şi nimeni să nu se sesizeze“, e mesajul primit pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite