Apostol trage să joace cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul stelist s-a lovit la antrenamentul de vineri al naţionalei la genunchiul operat în urmă cu ceva timp, dându-le fiori oficialilor din Ghencea. Unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei din ultimele meciuri, Iulian Apostol, a suferit o accidentare care l-a împiedicat să joace pentru naţională ieri, împotriva Franţei.

Vineri seara, la antrenamentul oficial de dinaintea partidei cu selecţionata din Hexagon, Apostol s-a ciocnit cu Gabi Tamaş şi s-a prăbuşit pe gazon. La finalul şedinţei de pregătire, genunchiul celui poreclit „Mucles" s-a umflat şi întregul staff al naţionalei s-a temut de o eventuală recidivă la genunchiul operat.

Imediat cum au auzit vestea, oficialii roş-albaştrilor au înroşit telefoanele pe axa Federaţiei Române de Fotbal, iar primele veşti nu au fost atât de bune. „E problemă mare cu Apostol. Nu ştiu cine ar putea să-i ia locul. Să dea Dumnezeu să nu fie grav, dar nu e bine dacă ­l-am pierdut", a comentat ieri Gigi Becali.

În cele din urmă, genunchiul s-a mai dezumflat, iar ieri jucătorul de 28 de ani părea mult mai bine, lucru confirmat şi de directorul sportiv al Stelei.

„Nu este atât de gravă accidentarea. Este o contuzie puternică, dar cred că va fi recuperat într-un timp util. Nu ştiu dacă va fi o zi, trei sau cinci, însă nu e atât de grav încât să lipsească tot sezonul. Sunt şanse ca el să fie pe teren cu Dinamo", a explicat Narcis Răducan.

Luni merge la RMN

Astăzi, după revenirea în ţară a tricolorilor, Apostol va fi investigat mai amănunţit şi, cel mai probabil, mâine, acesta va efectua un RMN pentru a afla cu siguranţă gravitatea accidentării suferite.

Calificare

La Euro merg echipele de pe locul 1 şi cea mai bună de pe locul 2, iar celelalte echipe de pe locul 2 vor juca baraj.

"E problemă mare cu Apostol. Nu ştiu cine ar putea să-i ia locul. Să dea Dumnezeu să nu fie grav, dar nu e bine dacă l-am pierdut."
Gigi Becali
patron Steaua

Steaua s-a distrat cu CS Tunari

Jucătorii rămaşi sub comanda lui Marius Lăcătuş au disputat un test împotriva echipei din Liga a III-a, CS Tunari. Roş-albaştrii au câştigat clar, cu 9-0, un meci în care poarta trupei din Ghencea a fost apărată de goalkeeper-ul echipei secunde, Măcelaru.

Suspendat în Liga Europei şi amendat de conducere, Pantelis Kapetanos (foto) a fost eroul partidei, marcând de patru ori. Celelalte reuşite au fost semnate de Surdu (2), Tănase (2) şi Cosmin Matei.

Lăcătuş a început cu următoarea formaţie: Măcelaru - Martinovici, Abrudan, Geraldo, Brandan - L. Marinescu, Szekely, Onofraş, Surdu, Cr. Tănase - Kapetanos. Au mai jucat: Latovlevici, Galamaz, Cosmin Matei, Bonfim şi Nicoliţă.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite