Antrenorul Romei, Luciano Spaletti, ştie tot despre Astra şi Şumudică: „A avut un traseu ciudat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luciano Spaletti
Luciano Spaletti

AS Roma va întâlni, joi, de la ora 22.05, pe teren propriu, echipa Astra Giurgiu, în etapa a II-a a Grupei E a Ligii Europa.

Antrenorul Romei, Luciano Spaletti, a demonstrat că e la curent cu tot ce se întâmplă la Astra: "Am urmărit echipa împreună cu asistenţii mei şi cu Bogdan Lobonţ, care ştie bine ce se întâmplă acolo. Au câştigat ultimele două meciuri, în deplasare cu 2-0 şi acasă cu 1-0, deci au un moral bun. Marius Şumudică a urmat un trase ciudat în carieră până acum, a antrenat foarte multe echipe, dar e bun la organizarea şi jocului şi la schimbarea sistemelor. Astra a jucat şi cu trei fundaşi, şi cu patru fundaşi.

Astra a câştigat campionatul trecut şi au jucători cu pedigree internaâional. Denis Alibec e un atacant interesant, cred că l-a cumpărat Steaua. E stângaci, foarte puternic. Îi place să primească mingea la picior şi să încerce poarta sau să îşi caute colegii". 

Cred că Astra va juca un joc de aşteptare, vor fi precauţi şi vor înerca să profite de orice şansă l ise iveşte. Când itnră în posesia mingii, vor juca direct în faţă, ceea ce o face şi mai periculoasă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite