Andrei Vlad: Este o seară neagră. Despre greşeli... O să-mi fac o proprie analiză, o să răspund în faţa antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portarul FCSB Andrei Vlad / FOTO gsp.ro
Portarul FCSB Andrei Vlad / FOTO gsp.ro

Portarul Andrei Vlad a declarat, duminică seară, că pentru FCSB a fost o seară neagră, iar jucătorii trebuie să se gândească acum la "meciul sezonului" cu Dinamo. Întrebat dacă îşi reproşează ceva la golurile primite în meciul cu CFR Cluj, Vlad a răspuns că îşi va face o proprie analiză.

"O seară neagră pentru noi. De mâine trebuie să ne întoarcem la treabă, să strângem rândurile, să ne pregătim pentru Dinamo. A fost un meci greu, au fost mai buni, noi poate nu am îndeplinit toate obiectivele tactice. Meciul cu Dinamo este meciul sezonului pentru noi şi trebuie să facem puncte separat", a declarat Vlad la posturile care transmit Liga I.

Întrebat dacă îşi reproşează ceva la golurile marcate de CFR, Vlad a răspuns: "O să-mi fac o proprie analiză, o să răspund în faţa antrenorului. Domnul Edi, când a venit, mi-a spus că are încredere în mine şi să-i demonstrez pe teren, în seara asta nu i-am demonstrat asta pe teren".

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FCSB, în etapa a VII-a a campionatului naţional Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Au marcat: Omrani '30, Sigurjonsson '56, Deac '67, Alibec '73 (p) / I. Stoica '90.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite