Anamaria Prodan, declaraţie şocantă despre Gigi Becali: În ce categorie l-a plasat pe patronul FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Impresarul FIFA, în vârsta de 48 de ani, nu uită şi nu iartă, după ce, la începutul anului, latifundiarul din Pipera l-a lăsat fără o sumă de peste 800.000 de euro.

Anamaria Prodan s-a ţinut de cuvânt şi a început procesul cu Dennis Man, după ce fostul jucător al FCSB a „rupt“ contractul cu ea şi s-a transferat la Parma, pentru 13 milioane de euro, într-o afacere încheiată de firma fraţilor Becali.

În acel moment, a izbucnit un scandal monstru, în care fosta soţie a lui Reghecampf l-a călcat în picioare pe patronul FCSB, Gigi Becali, pe motiv că acesta a sărit-o din schemă. După cum „Adevărul“ a scris aici, această mutare a lui Becali, din solidaritate cu verii săi, Ioan şi Victor, a lăsat-o pe Anamaria fără un comision „gras“.

Drept urmare, pentru a-şi mai recupera din pierderi, Prodan l-a dat în judecată pe Man şi îi cere despăgubiri de 350.000 de euro! Potrivit Digi Sport, primul termen a avut loc, marţi, la Tribunaul Ilfov, însă procesul a fost amânat „pentru satisfacerea aspectelor referitoare la timbraj“, după cum a notat sursa citată. Cert e că Anamaria Prodan nu va face niciun pas înapoi şi, mai mult, l-a atacat, din nou, pe Gigi Becali pe care l-a pus în categoria „morţilor“!

Ce a spus Anamaria Prodan?

*Gigi Becali nu mai există pentru mine. Nici nu ştiu cine e. Nu comentez nici de bine, nici de rău. De morţi, numai de bine. Eu când am un prieten, îl am pe viaţă şi merg până în pânzele albe. Când cineva trădează că un mişel, n-are cum să mai stea lângă mine vreodată.

*În ceea ce îl priveşte pe Dennis Man, nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu n-am nicio problemă cu Man, e decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui e decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

*Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. - să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi.

CITEŞTE ŞI:

Ca la uşa cortului! Anamaria Prodan calcă în picioare familia Becali: „Nişte şobolănei!“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite