Alegerile lui Ionuţ Lupescu pentru naţionala noastră: Croaţia da, Mutu nu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Lupescu FOTO Adevărul
Ionuţ Lupescu FOTO Adevărul

Ionuţ Lupescu, şeful Comisiei Tehnice de la UEFA, a afirmat pentru DigiSport că preferă o confruntare cu echipa Croaţiei în barajul de calificare la Cupa Mondială.

Lupescu a spus pentru DigiSport: "N-am mai văzut echipa naţională cum joacă în ultimele partide, aşa că este greu să mă exprim dacă vom ajunge sau nu la Mondiale. Faptul că facem parte din urna a doua nu este chiar aşa un mare handicap. Până la urmă vom lupta cu echipe care au terminat şi ele pe locul doi în grupe, deci nu sunt aşa puternice.

Dintre toate cele patru posibile adversare (n.r. - Grecia, Ucraina, Croaţia şi Portugalia), consider că cea mai potrivită pentru noi ar fi Croaţia. Cunosc foarte bine situaţia de acolo, au probleme în interior, au schimbat şi antrenorul, au adus altul care are vreo trei meciuri la naţionala de tineret.

Dar, pe noi trebuie să ne preocupe mai mult ce facem noi, nu ce e pe la alţii“, a spus Lupescu pentru Digi Sport.

Fostul internaţional crede că Mutu e deja "istorie" pentru echipa naţională: 

“În momentul în care îţi propui o echipă pentru Euro 2016, nu mai ai de ce să-l chemi la naţională pe Mutu şi nici pe alţi jucători şi să le dai o şansă celor tineri. A, dacă vrei doar ceva pe termen scurt, să forţezi calificarea la turneul final de la anul, atunci îl poţi chema pe Adi. Experienţa lui ne poate ajuta.“

"Kaiserul" a mai afirmat că nu este interesat de postul de preşedinte al FRF. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite