Alarmă la Podgorica. Meciul naţionalei, la un pas să nu se joace: condiţii infernale în Muntenegru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muntenegru găzduieşte, diseară (ora 21.45, Pro TV), meciul cu România, ultimul din grupa a 4-a din cadrul Ligii Naţiunilor. E posibil însă ca partida să fie amânată.

UPDATE 21.45 Meciul Muntenegru - România, contând pentru ultima etapă a grupei 4 a Diviziei C din Liga Naţiunilor, a început, marţi seară, la Podgorica.

În ultimele ore, la Podgorica a plouat torenţial şi a fulgerat, iar FRF anunţase că disputarea jocului depinde de dispariţia fulgerelor şi absenţa unor precipitaţii abundente. La ora startului jocului plouă în continuare, dar gazonul se prezintă bine.


O ploaie torenţială a început de aseară la Podgorica şi, drept urmare, la această oră terenul se prezintă în condiţii grele. 

Potrivit jurnaliştilor români prezenţi la faţa locului, sunt anumite porţiuni ale gazonului unde mingea nu sare din cauza faptului că s-au format bălţi.

Oficialii UEFA şi arbitrul meciului, neamţul Felix Zwayer, au inspectat deja gazonul, însă, deocamdată, n-au luat o hotărâre finală în privinţa disputării meciului.

Dacă nu se va juca diseară, Muntenegru – România se va amâna pentru 24 de ore.

UPDATE 20.03 - O decizie în privinţa disputării meciului se va lua cu 45 de minute înainte de ora de start.

UPDATE 20.15 - Potrivit jurnaliştilor aflaţi la faţa locului, sunt şanse mari ca meciul să se joace diseară, fiindcă ploaia s-ar fi oprit între timp.

UPDATE 21.42 - Echipele au ieşit pe teren, iar meciul se va juca, aşa cum era programat, de la ora 21.45 (Pro TV).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite