VIDEO Adversarii României, grupa D a preliminariilor CM2014: Turcia a spulberat Andorra, Olanda era condusă în minutul 90+2 în Estonia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Van Persie marchează din penalty golul egalizator. FOTO: http://www.telegraaf.nl
Van Persie marchează din penalty golul egalizator. FOTO: http://www.telegraaf.nl

Turcia şi-a mai trecut în cont trei puncte, după succesul clar, 5-0 cu Andorra, în timp ce Olanda, liderul grupei României, a fost la un pas de o mare surpriză la Tallinn.

Otomanii n-au avut probleme în faţa amatorilor din Principat. La revenirea pe banca Turciei, "Împăratul" Terim şi-a condus elevii spre o victorie facilă, rezolvată de cei doi atacanţi, după hattrick-ul lui Bulut (35, 39, 68) şi reuşita lui Yilmaz (64). 

În prelungiri (90+3), Arda Turan şi-a trecut şi el numele pe tabelă, pentru un 5-0 care aduce trei puncte în contul turcilor şi le îmbunătăţeşte golaverajul, principalul criteriu de departajare la final, în caz de egalitate de puncte. 

Urmează meciul cu România, de marţi (21.00), de pe "Arena Naţională".

De la înălţimea primului loc din grupă, Olanda a fost la un pas de un rezultat ruşinos în Estonia. Deşi Robben a deschis scorul rapid (2), balticii au revenit prin "dubla" de senzaţie a lui Vassiljev (18, 57), şi a fost nevoie de un penalty transformat de Van Persie, în prelungiri (90+3), pentru a mai spăla din ruşinea batavilor. 

S-a încheiat 2-2, dar Olanda rămâne lider în grupa D, cu 19 puncte (+18). 

Urmează România, cu 13 puncte (+3), Ungaria cu 11 puncte (+2) şi Turcia cu 10 puncte (+5). 

Au mai rămas de jucat: 

10.09 ROMÂNIA - Turcia

Ungaria-Estonia

Andorra-Olanda

11.10 Andorra-ROMÂNIA

Olanda-Ungaria

Estonia-Turcia

15.10 ROMÂNIA-Estonia

Ungaria-Andorra

Turcia-Olanda

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite