Adrian Mutu şi-a pierdut ultimul susţinător de la Ajaccio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu pierde treptat simpatia colegilor săi de la Ajaccio. FOTO Arhivă personală/Facebook
Adrian Mutu pierde treptat simpatia colegilor săi de la Ajaccio. FOTO Arhivă personală/Facebook

Adrian Mutu a trecut în dizgraţia celor de la Ajaccio, după ce a avut parte de un tratament preferenţial comparativ cu ceilalţi fotbalişti şi a lipsit de la antrenamente.

Jucătorul care împlineşte marţi 34 de ani nu se poate bucura de aniversarea sa pe deplin liniştit. Adrian Mutu nu e în cele mai bune relaţii cu fotbaliştii de la Ajaccio şi, mai nou, nici cu cel care a făcut posibilă venirea sa la corsicani. 

După ce a plecat de la echipă de două ori în ultimele patru luni din motive personale, colegii săi sunt nemulţumiţi din cauza tratamentului preferenţial care i se acordă, potrivit presei din Hexagon. 

Cea mai recentă situaţie de nesupunere a fost la reunirea lotului, când Mutu a întârziat două zile şi, se pare, şi-a pierdut cel mai puternic susţinător. Alain Orsoni, cel care l-a transferat în luna august de la Cesena şi i-a asigurat un venit anual de un milion de euro, l-a pus la zis pe atacantul român, spunându-i că nu va accepta să mai facă astfel de lucruri la echipă. 

Ajaccio a fost eliminată sâmbătă din Cupa Franţei de către Rouen, o echipă clasată pe locul nouă în Liga a III-a. Pentru corsicani, Mutu a jucat 13 meciuri şi a marcat de patru ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite