Adio, Piţurcă: arabii anunţă că selecţionerul va merge la Jeddah cu şase secunzi. Cine îl va însoţi în Asia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă (dreapta) va merge în Arabia Saudită, alături de Neagoe şi Boldici (cei doi din mijloc)
Piţurcă (dreapta) va merge în Arabia Saudită, alături de Neagoe şi Boldici (cei doi din mijloc)

Presa din Orientul Mijlociu insistă din ce în ce mai mult că partida Grecia – România (duminică, ora 21.45, TVR1) va fi ultima pentru Victor Piţurcă pe banca tricolorilor.

Subiectul trecerii lui Victor Piţurcă la Al-Ittihad Jeddah continuă să aibă spaţii largi în paginile de sport ale ziarelor din zona arabă. 

După ce, ieri, au scris că selecţionerul a primit deja viza şi contractul, urmând să ajungă la Jeddah, după 9 septembrie, astăzi, jurnaliştii arabi au venit cu o altă informaţie. Potrivit site-ului kora.com, Al-Ittihad a acceptat ca Piţi să aibă un staff formaţi din şase secunzi. 

Sursa citată i-a şi nominalizat pe cei care vor merge cu Piţurcă la Al-Ittihad: Eugen Neagoe, Valeriu Răchită, Gabriel Boldici, Dan Apolzan, Martin Tudor şi Ovidiu Costeşin. 

Dacă va ajunge la Al-Ittihad, selecţionerul va avea un salariu fabulos, de patru milioane de euro pe sezon. Cele mai mari şanse de a-l înlocui la prima reprezentativă le are Ladislau Boloni. Acesta a mai pregătit naţionala în 2000 şi tocmai a început cel de al treilea sezon pe banca formaţiei Al-Khor din Qatar. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite