Accidentare gravă în Liga a II-a. Adrian Zaluschi, de la UTA, a suferit o triplă fractură craniană, s-a operat şi are acum o placă de titan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Zaluschi s-a accidentat grav vineri, la meciul cu Gloria Bistriţa, disputat în deplasare şi câştigat de echipa lui cu 3-1. Mijlocaşul a suferit o triplă fractură craniană, iar duminică a fost operat la cap.

Faza cumplită pentru Adrian Zaluschi s-a petrecut în minutul 78, când fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost lovit cu genunchiul în cap de către Olimpiu Bucur, căzând la pământ. Jucătorul care a comis faulutul a fost eliminat, iar victima a ajuns de urgenţă la Cluj, acolo unde a fost supusă unui intervenţii chirurgicale două zile mai târziu. 

În timpul operaţiei i-a fost îndepărtat un hematom subdural şi i s-a montat o placă de titan, lucru care a reuşit. Tehnicianul de la UTA Arad, Adrian Falub, a declarat potrivit sportarad: „Am discutat câteva minute cu doctorul care l-a operat şi m-a asigurat că totul este în regulă, iar băiatul îşi va reveni. Nu am avut voie să-l văd, dar nici nu aveam ce face, fiindcă nu se trezise din anestezie“.

Potrivit sursei citate, una dintre vocile de referinţe dintre suporterii arădeni, Dan Proca, a declarat: „Ar trebui să facem o chetă pentru săracul băiat, să îl ajutăm cu medicamente şi cu nişte bani, familia sigur trece prin clipe groaznice acum“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Răstunări spectaculoase de scor la Dinamo - Pandurii, 2-3. Cosmin Matei a părăsit terenul accidentat, Doru Bratu a luat „roşu“ înainte să intre pe gazon

VIDEO Faza anului în Liga I: Tănase a încercat un dribling spectaculos, în stil brazilian, dar şi-a pierdut un dinte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite