A bătut când a contat enorm: Răzvan Lucescu, calificare dramatică în cupă. A eliminat un colos al fotbalului grec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o singură victorie în şapte meciuri în 2015, Xanthi Skoda a reuşit un rezultat excelent, când totul părea pierdut în turul III al competiţiei KO.

Nu degeaba lui Răzvan Lucescu i se spune un „specialist al cupelor“. Cele trei trofee din palmaresul tehnicianului de 45 de ani sunt două Cupe ale României (2005-2006 şi 2006-2007) şi o Cupă a Stelelor din Qatar (2012-2013). 

Şi în Grecia, Lucescu jr îşi arată abilitatea de a tranşa meciurile eliminatorii. După şapte meciuri oficiale în 2015, Xanthi Skoda avea următorul bilanţ: o victorie, cinci remize şi o înfrângere. Din şirul meciurilor încheiate egal a făcut parte şi un 1-1, acasă, cu Panathinaikos în prima manşă din turul III al Cupei Greciei. 

Joi, a fost programat returul de la Atena, acolo unde Xanthi a pornit cu a doua şansă. Iar când elevii lui Răzvan Lucescu erau aproape de eliminare din cauza unei alte remize, Vasilakakis a punctat în minutul 88, aducând victoria şi totodată calificarea pentru Xanthi.

În campionat, trupa pregătită de Lucescu jr e pe locul 8 din 18 cu 28 de puncte. Lider e Olympiakos cu 48 de puncte, iar poziţia a 5-a, ultima care duce în play-off-ul pentru cupele europene, e ocupată de Panaitolikos cu 32 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite