Şumudică îi face ţigani pe suporterii FCSB: „Sunt jumătate, săracii, coloraţi!“. Imagini urâte din timpul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul campioanei a suferit din două motive, joi seara: echipa sa a fost pulverizată pe teren, iar fanii din tribune l-au scuipat 90 de minute.

Steaua a devenit FCSB, însă puţinii spectatori care încă vin la meciurile roş-albaştrilor îl detestă în continuare pe Marius Şumudică din cauza trecutului său rapidist.

Această ură s-a manifestat şi joi seara, atunci când echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf a învins Astra cu 3-0. Pe durata partidei, omul de pe banca giurgiuvenilor a avut războiul său cu cei aflaţi în tribune, iar la final a povestit la Digi Sport ce s-a întâmplat. Şumudică i-a ironizat pe FCSB-işti care, în mod repetat, l-au făcut „ţigan“.

Ce a spus?

„Un singur lucru vreau să le spun...că au strigat de ţigani sau ceva de genul ăsta...Păi, când m-am întors în spate, am crezut că e cinematograful şi s-a tras oblonul, că era o umbră de n-am văzut în viaţa mea...Sunt jumătate, săracii, coloraţi. Aţi văzut ce înseamnă duşmănie. Cred că mi-a aruncat unul prin strungăreaţă de şi acum simt pe aici nişte clei. O fi mâncat vată pe băţ, dar asta e. Sunt dezamăgit un pic de bodyguarzi şi de această firmă de bodyguarzi care e în relaţia acestui club. Pur şi simplu, îi lăsa să scuipe. În afară de insulte, că asta nu m-a deranjat, asta e, i-am aplaudat, nicio problemă. Dar să scuipi aşa...Au aruncat cu apă, cu toate alea, nu mi se pare normal“, a afirmat Şumudică.

VEZI CUM E ÎNJURAT ŞUMUDICĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite