Şeful UEFA, declaraţii explozive după apariţia Superligii: Cine e omul care a trădat din interior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aleksander Čeferin
Aleksander Čeferin

Slovenul Aleksander Čeferin (53 de ani), avocat de profesie, a vorbit despre scandalul momentului şi a dezvăluit ce a făcut Andrea Agneli, preşedintele clubului Juventus, aflat printre grupările care au fondat o competiţie exclusivistă.

Război total în fotbalul european! Superliga apărută la nivel de proiect, după cum „Adevărul“ a explicat aici, aruncă viitorul competiţiilor de pe continent în aer.

Iar faptul că din proiectul Superligii face parte şi Andrea Agneli (Juventus), în calitate ce vicepreşedinte, l-a scos din sărite pe şeful forului european, Aleksander Čeferin. Asta deoarece, până acum câteva zile, Agneli a lucrat la reformele Ligii Campionilor, despre care „Adevărul“ a scris aici.

Văzând cum UEFA a fost trădată din interior, şeful acestei organizaţii, Aleksander Čeferin, a izbucnit şi, potrivit Digi Sport, a făcut o serie de declaraţii virulente. Asta după ce forul european a anunţat, încă de ieri, că echipele care au fondat Superliga riscă pedepse drastice despre care „Adevărul“ a scris aici.

Ce a declarat Aleksander Čeferin?

*Superliga e un scuipat în faţă pentru toţi iubitorii fotbalului!

*N-am văzut în viaţa mea o persoană care să spună atâtea minciuni şi cu atâta insistenţă (n.r. - Andrea Agneli). Am vorbit cu el, sâmbătă după amiază, şi m-a asigurat că sunt invenţii (n.r. - zvonurile privind Superliga). Se pare că lăcomia distruge valorile umane.

*După ce Agneli mi-a blocat apelurile telefonice, a venit anunţul de a doua zi (n.r. - despre apariţia Superligii europene). Dar, din fericire, nu toată lumea e coruptă. Doar că unii sunt orbiţi de lăcomie şi nu le pasă de fotbal.

*Unii nu socotesc golurile echipei lor, ci banii din bancă. Am cunoscut mulţi oameni, cei mai mulţi de treabă, dar şi unii ticăloşi. Dar nu credeam că aveam un aşa şarpe în sânul nostru (n.r. - Andrea Agneli). Joi seară, m-a sunat să-mi spună ce încântat e de planul nostru de reforme (n.r. - pentru Liga Campionilor). Şi a mai vorbit despre fair-play-ul financiar, când el deja semnase pentru înfiinţarea acelei competiţii.

Cele 12 cluburi care au înfiinţat Superliga europeană

*Manchester United

*Manchester City

*Arsenal

*Chelsea

*Tottenham

*Liverpool

*Juventus

*AC Milan

*Inter Milano

*Real Madrid

*Barcelona

*Atletico Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite