Şeful Culturismului românesc, ales la cârma Federaţiei Balcanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Toncean (al doilea din dreapta)
Gabriel Toncean (al doilea din dreapta)

România a reuşit, în 2021, rezultate excepţionale, atât la Campionatele Europene din Spania, cât şi la cele Balcanice de la Drobeta Turnu Severin. Iar mandatul obţinut de Gabriel Toncean a completat acest tablou fericit pentru culturismul românesc.

Gabriel Toncean a primit un nou mandat de 4 ani, în fruntea Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness. „Sunt foarte bucuros că munca mea de până acum a fost apreciată de colegi care, prin votul pe care mi l-au acordat, îmi oferă posibilitatea de a dezvolta minunatul nostru sport în zona geografică a Balcanilor. Faptul că am fost ales pentru încă un mandat de 4 ani la cârma Federaţiei Balcanice arată că, în momentul de faţă, România e o forţă a culturismului mondial. Alegerea mea în această funcţie îmi oferă un loc de drept în executivul Federaţiei Mondiale, deci importanţa e una majoră“, a afirmat Toncean. 

Pentru România, poziţia obţinută de şeful de la FRCF e una extrem de importantă.  „Ca prima prioritate, avem în plan strategia de dezvoltare a sportului de masă, locul de unde, de fapt, noi ne selectăm sportivii de performanţă! De asemenea, conceptul «Fitness Festival» pe care l-am început, în urmă cu câţiva ani în România, din acest an îl vom organiza şi în ţările vecine. Activitatea noastră e una foarte complexă şi plină de satisfacţii“, a adăugat Toncean.

România a reuşit, în 2021, rezultate excepţionale, atât la Campionatele Europene din Spania, cât şi la cele Balcanice de la Drobeta Turnu Severin. „În acest moment, România e o forţă a culturismului şi fitness-ului mondial! La Campionatul European, desfăşurat luna trecută în Spania, România a obţinut locul 3 la calculul general pe medalii,  iar zilele trecute, la Campionatul Balcanic, ne-am apărat locul 1 obţinut în ultimii 5 ani! Deci, rezultatele vorbesc despre noi“, a spus actualul presedinte al Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite