Şeful BGS îşi apără fiul, care a bătut fani ai naţionalei: „Copilul meu era la muncă,nu făcea smardoisme!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Andrei Oprea, fiul patronul firmei de pază BGS, a bătut suporteri ai naţionalei la meciul cu Ungaria, Bogdan Oprea i-a luat apărarea băiatului său, despre care a spus că nu a făcut altceva decât să-şi ajute colegii.

Prosport.ro a publicat luni imagini din timpul conflictelor violente iscate la meciul România-Ungaria între suporterii români şi forţele de ordine. Pe imaginile surprinse de fotorepoteri se observă cum agenţii firmei de pază BGS s-au năpustit asupra suporterilor violenţi pentru a le reprima manifestările de vandalism. Printre cei care au lovit brutal fanii tricolori s-a aflat şi fiul şefului BGS, Andrei Oprea.

După ce fotografiile cu Andrei Oprea lovind suporterii au fost făcute publice, Bogdan Oprea, patronul BGS, a intervenit pentru a-şi apăra fiul. Acesta susţine că băiatul său a fost provocat şi tocmai din acest motiv a răspuns la violenţă cu violenţă.

BGS a „bătut“ şi FRF. Cum a fost umilită federaţia şi ce spune patronul firmei de pază: „În peluze sunt nişte sceleraţi“

"Fi-miu are 21 de ani, a absolvit un colegiu care, în ultimii 25 este între primele 50 de colegii din SUA, nu este un golan. A fost pe stadion ca director de imagine. E bărbat, nu e femeie, a intervenit alături de colegii lui din firmă. Nu a purtat cagulă, ca golanii ăia din galerii, nu şi-a pus gluga pe cap. Lui i-a explodat o petardă la 39 de centimetri în faţa lui. I-au ars genele! Putea să orbească, ce era să facă? Repet, a fost alături de colegii lui de firmă. Copilul era la muncă, nu făcea smardoisme, golănii. A vorbit cu ungurii în engleză. În schimb, nemernicii care l-au atacat aveau cagule pe cap!", a comentat Bogdan Oprea pentru sportnews.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite