Încă se mai discută cu Ladislau Bölöni. Federaţia Română de Fotbal aşteaptă un răspuns de la antrenor

Încă se mai discută cu Ladislau Bölöni. Federaţia Română de Fotbal aşteaptă un răspuns de la antrenor

Ladaislau Boloni

Ladislau Bölöni a revenit la Bucureşti pentru a relua discuţiile cu FRF pentru postul de selecţioner al primei reprezentative. Mihai Stoichiţă reprezintă Federaţia.

Negocierile între Federaţia Română de Fotbal şi Ladislau Bölöni nu s-au oprit chiar dacă relaţiile s-au răcit. Ele continuă, antrenorul revenind în capitală pentru a sta de vorbă cu Mihai Stoichiţă, reprezentantul de la Casa Fotbalului în lipsa lui răzvan Burleanu. Consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a vorbit despre stadiul negocierilor, dezvăluind că deja s-au făcut 4 oferte, Ladislau Bölöni respingând trei dintre ele. „Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Răspunsul este la domnul Boloni şi FRF îl aşteaptă. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs”, a spus Vochin la Telekom Sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările