Încă o „bombă“ la US Open: Kvitova, care ameninţa locul 2 al lui Halep, eliminată de o jucătoare de pe locul 145 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petra Kvitova FOTO Reuters
Petra Kvitova FOTO Reuters

La US Open, capii de serie cad pe bandă rulantă. Cehoaica Petra Kvitova, campioană la Wimbledon în acest an, a fost eliminată de o jucătoare de pe locul 145 în lume!

După eşecul neaşteptat în faţa lui Lucic-Baroni (121 WTA), în turul 3 la US Open, Simona Halep îşi are ameninţată şi poziţia a doua în topul mondial. 

Cea mai periculoasă era Petra Kvitova (24 de ani), locul 4 WTA şi a treia favorită la US Open, care ar fi depăşit-o pe româncă, în cazul în care ar fi ajuns în sferturi. 

Cehoaica s-a oprit însă sâmbătă, în turul 3, unde a fost învinsă, neaşteptat, de către Aleksandra Krunic (Serbia, 21 de ani, locul 145 WTA), în două seturi, scor 6-4, 6-4! Krunic, la fel ca şi Mirjana Lucic-Baroni, care a eliminat-o pe Halep, a venit tot din calificări. 

Halep mai poate pierde locul 2 în săptămânile următoare în faţa lui Şarapova sau a lui Bouchard, dar e mai puţin probabil. Rusoaica trebuie să ajungă în finală pentru a o depăşi pe româncă, iar jucătoarea din Canada ar trebui să câştige ultimul act. 

Deocamdată, Maria Şarapova o întâlneşte în optimi pe Caroline Wozniacki, iar Eugenie Bouchard pe Zahlavova-Strycova, dar în turul trei.

Vezi şi 

Simona Halep: Nu sunt robot, sunt un om normal!

Simona Halep-Lucic Baroni 6-7 (6-8), 2-6. Evoluţie dezamăgitore a româncei, care este eliminată surprinzător de la US Open, în turul 3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite