„Zozo” de la Desperado compune imnul CSM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Performanţele obţinute în ultima perioadă de clubul sportiv sătmărean l-au convins pe tânărul artist al trupei de country. Impresionat de rezultate obţinute de Club Sportiv Municipal Satu Mare (CSM), Ovidiu Horneac a decis să-i compună, fără pretenţii financiare, un imn.

Echipa de baschet a CSM s-a calificat în palyofful campionatului naţional de baschet feminin, iar cea de handbal masculin are şanse mari să promoveze în prima ligă, ocupând acum locul I în divizia secundă. Performanţele recente obţinute de club l-au determinat pe Zozo să ajute CSM cu un imn. „Mă gândesc la un text care să aibă legătură cu clubul, cu suporterii şi apoi mă pun pe compus, muzică şi text”, a declarat Horneac.

„Zozo” nu se află la primul proiect de acest fel. Ca membru al trupei Desperado, el a colaborat şi la imnul făcut de trupă pentru echipa de fotbal CFR Cluj, campioana Ligii I în sezonul trecut. Acesta a afirmat că va compune imnul pentru CSM gratuit, fără să ceară niciun ban de la finanţatorul echipei, Consiliul Local Satu Mare. „Sunt la curent cu faptul că la echipă nu sunt bani, aşa că nu cer nimic, vreau doar ca echipa să fie în continuare sprijinită şi susţinută de suporteri şi edili pentru a putea obţine performanţe. Mă bucur să văd că în Satu Mare se întâmplă din nou ceva la nivel sportiv”, a declarat clăparul.

„Bravo lui”

Preşedintele CSM Satu Mare, consilierul local Vasile Fogel, s-a declarat încântat de iniţiativa lui Ovidiu Horneac: „Bravo lui, mă bucur sincer să văd că performanţele sportive de la CSM au ecouri şi în alte locuri decât în tribune!”. Fogel a afirmat că lasă la sprecierea artistului ce fel de imn va compune şi că speră să fie unul care să sune cel puţin la fel de bine ca cel al echipei de fotbal CFR Cluj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite