VIDEO PROMO „La masa Adevărului” – Liviu Bota, fost Subsecretar General al ONU :„Ţinutul secuiesc este ca bulgărele de zăpadă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul Liviu Bota şi-a trăit o bună parte din viaţă în avion, pe ruta Bucureşti-New York-Geneva şi retur. El este românul care a ocupat cea mai înaltă poziţie de funcţionar internaţional - Subsecretar General al Organizaţiei Naţiunilor Unite. S-a ocupat ani în şir de chestiuni legate de drepturile omului, dezarmare, dar şi de proiectele diplomaţiei române. De aceea l-am şi întrebat pe Liviu Bota ce crede despre provocările zilei în politica noastră externă, de la aderarea la spaţiul Schengen până la chestiunea înfiinţării la Bruxelles a unui oficiu al aşa-zisului ţinut secuiesc. Aşadar, vă propunem un dialog între ambasadorul Liviu Bota şi jurnalistul George Rădulescu despre cât contează şi cât ar putea conta România în actuala conjunctură internaţională.
Ca de obicei, forma video a discuţiei o veţi putea accesa pe www.adevarul.ro începând de joi seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de vineri, 17 iunie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite