VIDEO Elevă agresată de o colegă. Părinţii elevei batjocorite nu au depus plângere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O elevă din Craiova a fost umilită de colegii săi, scenele fiind filmate FOTO Captură video
O elevă din Craiova a fost umilită de colegii săi, scenele fiind filmate FOTO Captură video

O elevă de 13 ani a fost umilită şi hărţuită de mai mulţi colegi, la o şcoală din Craiova. Oamenii legii s-au autosesizat şi au început o anchetă după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu fata umilită şi batjocorită în faţa mai multor copii.

Victima şi agresoarea învaţă la două licee prestigioase din oraş, conform stirileprotv.ro.

În filmările apărute în mediul online se observă două eleve de 13 ani: una s-a poziţionat în rolul agresorului şi o loveşte pe cealaltă, ba chiar îi cere să se aşeze în genunchi. Momentele sunt filmate de alţi colegi, care nu numai că nu intervin să oprească umilinţa, ba chiar încurajeaza agresiunea. Poliţiştii au reuşit să le identifice pe cele două fete. Părinţii victimei nu au dorit să depună plângere, iar ceilalţi au fost sancţionaţi cu un avertisment, mai arată sursa citată. 

Acest tip de comportament agresiv este tot mai întâlnit în şcolile de la noi, chiar dacă vorbim de copii cu vârste fragede.  

Specialiştii spun că există explicaţii multiple: jocuri care promovează violenţa, tensiuni şi probleme în familie sau neglijenţă din partea părinţilor. Grav este că aceste comportamente violente se transformă în timp în comportamente delicvente.

 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite