Tehno-Noutaţi:Sony Vaio, silenţios şi rafinat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sony Vaio
Sony Vaio

Cu noul model VAIO Z51, Sony realizează sistemul portabil ideal pentru utilizatorii profesionişti.

VAIO Z51 are un design rafinat al carcasei, realizată din fibră de carbon şi aluminiu, cu o tastatură placată cu aluminiu pe suprafaţa de suport a mâinilor, iar tastele sunt uşor concave, pentru a permite o folosire confortabilă.

Acţionarea silenţioasă adaugă o notă de rafinament. Ecranul anti-reflexie LCD X-black, de 13,1 inchi, asigură reproducerea în proporţie de 100% a culorilor naturale, cu o rezoluţie extra wide. Cântărind mai puţin de 1,5 kg, oferă o mobilitate extremă. Prin sistemul Windws 7, întreaga memorie RAM de 6GB poate fi accesată. Preţul este de 10.699 de lei.

Pix cu fierăstrău şi şurubelniţă

Frenezia obiectelor multifuncţionale scoate pe piaţă cele mai trăsnite produse. În materie de pixuri, probabil cel mai ciudat este „13 în 1", care e dotat, în afară de funcţia propriu-zisă, cu perforator, pensetă, trei lame tăietoare, minifierăstrău, şurubelniţe şi altele.

Costă 55 de lei şi poate fi comandat pe gadgetbox.ro. Un altul, mai tehnic, este Pixul USB, dotat şi cu Mp3 Player, radio FM şi reportofon. Are o memorie internă de 1 GB şi funcţionează cu baterie internă, reîncărcabilă, durabilă, 240MAH Li-Ion, cu o durată de viaţă până la şapte ore de funcţionare. Pachetul conţine căşti, cablu USB, CD cu drivere şi costă 219 lei.

Maşini supersport doar cu modulator

Sunetul maşinilor de curse este foarte incitant pentru iubitorii de adrenalină. Mulţi au optat, cu costuri foarte mari, să-şi tuneze maşinile ca să obţină acest efect. Acum, cu numai 40 de dolari, doritorii pot avea o maşină de „curse", montând un Sound Racer în locul brichetei.

Sound Racer este un modulator FM care se  sincronizează cu turaţiile motorului, astfel încât să imite foarte realist un motor V8 sau V10, la alegere. În funcţie de cum se apasă pedala de acceleraţie, modulatorul amplifică torsul motorului şi chiar dacă se merge cu o viteză normală, de trafic, sunetul va fi cel al unei maşini de curse în plin avânt.

„Chocolate" de la LG

LG a adus în România două noi telefoane din consacrata gamă „Chocolate": LG BL20 şi LG BL40. Noile modele sunt dotate cu cameră de 5 megapixeli, HSDPA, Stereo Bluetooth, slot microSD şi taste senzitive. Numite şi „New Chocolate", telefoanele au un design asemănător tabletelor de ciocolată, ceea ce le face foarte agreate de sexul frumos.

Un sondaj efectuat de companie a concluzionat că femeile le consideră "delicioase". În altă ordine de idei, au ecran senzitiv de 4 inchi cu aspect ultra-wide, ideal pentru vizionarea de filme. BL20 şi BL40 costă 1.049 lei, respectiv 2.149 lei.

No title
No title
No title
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite