Supravieţuitor COVID-19, după ce a trecut prin ATI: „Foarte uşor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat, iar după 20 de minute era mort” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură Facebook
FOTO Captură Facebook

Platforma oficială RO Vaccinare prezintă pe pagina de Facebook povestea lui Josef Balla (46 de ani, din Cluj-Napoca), care a stat mai bine de o lună internat în spital cu Covid-19, inclusiv la ATI. Bărbatul povesteşte că a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon.

A stat o săptămână acasă, sub tratament, iar după 5 zile a chemat salvarea pentru că nu mai putea să respire. Ajuns la UPU, a trebuit să aştepte mai bine de 4 ore până s-a eliberat un pat în ATI. După ce a ieşit din ATI a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon.

„Foarte uşor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon”, povesteşte Josef Balla.

Chinul său a durat mai bine de două luni de zile. O lună şi câteva zile în spital şi încă o lună a mai folosit oxigenul acasă, relatează RO Vaccinare.

Toată familia s-a vaccinat. El şi cele două fiice s-au vaccinat cu Pfizer, iar soţia cu Astra Zeneca.

„În afară de vaccin, altă soluţie nu avem. Este singura şansă să scăpăm”, îndeamnă Josef Balla.

„O poveste tristă cu final fericit, dar multe poveşti au avut un sfârşit tragic. Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19!”, transmit reprezentanţii CNCAV pe pagina RO Vaccinare.

VIDEO Povestea lui Josef Balla

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite