STUDIU Vacanţele şi petrecerile, în topul preferinţelor românilor pentru a petrece timpul cu familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii preferă vacanţele pe litoralul românesc sau în străinătate
Românii preferă vacanţele pe litoralul românesc sau în străinătate

Românilor le plac vacanţele şi asta rezultă şi dintr-un studiu recent care arată că 63% dintre aceştia cred că vacanţele şi petrecile sunt cele mai dorite modalităţi de a petrece timpul cu familia.

Potrivit unui studiu realizat de Dr Gerard, românii consideră că cel mai potrivit mod de petrecere a timpului liber alături de familie şi cei dragi îl reprezintă vacanţele. 

La acest studiu au participat 600 de persoane, iar 47% dintre respondenţi consideră că cel mai potrivit mod de a fi alături de familie sunt vacanţele. Cele mai frecvente locaţii de vacanţă menţionate au fost litoralul Mării Negre şi vacanţele în străinătate.

„Cele mai recente studii europene relevă faptul că familiile petrec împreună doar 34 de minute pe zi. De aceea am lansat campania «Momente Împreună» prin care ne dorim să îi aducem pe români mai mult timp alături de cei dragi. Am început prin a propune şi alte modalităţi de petrecere a timpului liber, precum plimbările, sportul, lectura, jocurile de societate”, a declarat Otilia Stanciu, Country Manager Dr Gerard România.

Astfel, 16% dintre cei care şi-au exprimat opinia, consideră că cele mai potrivite momente de a fi cu cei dragi sunt evenimentele importante din viaţa de familie: aniversări, onomastici sau momente speciale. 

De asemenea, 13% au menţionat ca modalitate de a petrece timpul liber alături de familie - plimbările în aer liber, iar următorul procent semnificativ ca activităţi menţionate este deţinut de excursii, drumeţii şi vizite în parcuri tematice.

Vizionarea unui film sau jocurile de societate nu au fost cotate în procente semnificative ca modalităţi de petrecere a timpului liber în familie.

Totodată, 5% dintre participanţi au menţionat că în acest moment cariera şi situaţia economică a familiei sunt prioritare faţă de investiţia în modalităţi de petrecere a timpului liber.

studiu timp familie

Dr Gerard sp.zo.o Polonia este unul din cei mai importanţi producători de biscuiţi şi napolitane din Europa Centrală şi de Est. Portofoliul de produse al companiei include peste 200 de sortimente de produse delicioase precum napolitanele învelite în ciocolată Master Wafer, unicii biscuiţi sandwich dublu-Magic, wafer rolls-uri cu cremă de frişcă şi ciocolată, fursecuri umplute şi acoperite cu glazuri diverse, biscuiţi digestivi –Vit’AM şi  biscuiţi crackers. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite