Singurul supravieţuitor din cei şase pacienţi duşi la Iaşi în urma incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ va fi externat săptămâna viitoare

Singurul supravieţuitor din cei şase pacienţi duşi la Iaşi în urma incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ va fi externat săptămâna viitoare

Foto: Arhivă

Pacientul dus în stare gravă la Iaşi de la Spitalul Judeţean Neamţ, în urma incendiului din 14 noiembrie, va fi externat săptămâna viitoare, evoluţia în cazul său fiind favorabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul manager al spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, a declarat, vineri, că singurul pacient rămas în viaţă din cei şase aduşi la Iaşi de la spitalul Neamţ are o evoluţie favorabilă şi că va fi externat săptămâna viitoare. 

"Va ajunge la familia lui săptămâna viitoare. A fost mutat de la Spitalul mobil Leţcani la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, unde stă într-o rezervă. Starea lui medicală se îmbunătăţeşte de la o zi la alta", a afirmat medicul Florin Roşu. 

În 14 noiembrie, în Secţia ATI de la Spitalul Judeţean Neamţ a izbucnit un incendiu, iar zece persoane au murit. 

Şase pacienţi aflaţi la ATI Neamţ, dar care nu au fost implicaţi în incendiu, au fost transferaţi la spitalul mobil de la Leţcani, întrucât secţia nu mai putea fi folosită.

Ulterior, la Leţcani, cinci dintre ei au murit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările