Poliţia Română a lansat o campanie contra vitezei excesive. Promovarea se face cu anunţuri „false“ de cazare care duc către un alt site VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură Video
Foto Captură Video

Poliţia Română a lansat ,marţi „Vedere în spital”, o campanie de conştientizare a riscurilor pe care le aduce condusul cu viteză excesivă. Promovarea se va face printr-un clip video, un spot difuzat la radio şi flyere, dar va recurge şi la anunţuri false de cazări online, care vor duce la site-ul campaniei.

Campania „Vedere din Spital" se desfăşoară la nivel naţional, în perioada 10 august 2021 – 30 septembrie 2021.

Poliţia Rutieră „va realiza acţiuni punctuale, astfel încât cetăţenii să conştientizeze care sunt riscurile la care se expun atunci când nu păstrează distanţa, nu adaptează viteza de deplasare la condiţiile de drum şi mai ales, nu respectă limita de viteză", se spune într-un comunicat de presă.

„Printre acţiuni se numără distribuirea de flyere, difuzarea la nivel naţional a unui spot radio, postări pe reţele de socializare şi plasări de anunţuri "false" pe site-uri de cazare, respectiv oferte foarte bune care, după accesare, fac trimitere către site-ul www.vederedinspital.ro.

Scopul celor din urmă este de a le comunica şoferilor mesajul campaniei chiar înainte să plece la drum, atunci când îşi caută cazare. Dorim să devină conştienţi de faptul că, dacă accelerează spre vacanţă, vederea spectaculoasă la mare sau la munte, către care se grăbesc, se va transforma în vederea din spital", transmite sursa citată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite