De luni se întorc căldurile. Prognoza meteo pentru trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De luni, vremea se va încălzi din nou FOTO Ionuţ Ungureanu
De luni, vremea se va încălzi din nou FOTO Ionuţ Ungureanu

Meteorologii au anunţat că, începând de luni, vremea se va încălzi din nou în toată ţara. Valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această perioadă, însă în unele regiuni va fi mult mai mai cald. Şansele de precipitaţii vor fi mai ridicate pentru zonele montane.

LUNI

A doua zi de Paşte rămâne mai caldă decât în mod normal în cea mai mare parte a ţării, cu excepţia regiunilor estice, unde maximele vor fi mai apropiate de valorile normale. Sunt aşteptate maxime cuprinse în general între 20 grade în sudul şi în nordul litoralului şi 29 grade în Banat. 

Instabilitatea atmosferica se manifestă în vest şi în sud-vest, precum şi în Carpaţii Occidentali şi Meridionali, unde norii se înmulţesc temporar, mai ales în a doua parte a zilei, pe arii restrânse, când vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul suflă mai alert în sudul Banatului şi în zona montană.

În Bucureşti vremea rămâne mai caldă decât în mod normal, cu maxime în jur de 26 grade. Ca aspect însă, în a doua zi de Paşti vreme va fi frumoasă, cu cerul variabil şi vânt care nu suflă agitat.

MARŢI

Pentru marţi, meteorologii au anunţat temperaturi cu puţin peste cele normale în cea mai mare parte a ţării, când vremea va rămâne caldă pentru această perioadă  doar în nord-vest. Maximele termice se vor situa între 20 grade Celsius pe litoral şi cel mult 29 grade în Banat. 

Vremea va fi frumoasă în majoritatea regiunilor, cu cerul mai mult senin, excepţie făcând vestul ţării, unde trecător se vor aduna nori şi izolat existând posibilitatea de a ploua slab. 

Vreme mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă şi în Capitală, cu cerul mai mult senin şi vânt cel mult moderat. Spre după-amiază, mercurul din termometre va ajunge până la 26-27 grade Celsius.

MIERCURI

Miercuri ne vom bucura de o vreme foarte frumoasă, cu cerul mai mult senin în toate regiunile şi temperaturi sperifice pentru această perioadă în nord-vest şi uşor peste valorile normale în celelalte regiuni. Vântul va fi mai alert în sud şi la munte, iar maximele vor fi cuprinse între 19 şi 28 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite