„Ora 9 a României”, cu academicianul Răzvan Theodorescu: Este românul trădător din naştere?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaţiul public din România este înţesat de discuţii, dar mai ales polemici, despre neajunsurile ţării noastre, fiind uneori copleşit de păreri neavizate. Ce înseamnă identitatea românească, ruşinea naţionalităţii sau parvenitismul social?

Sunt întrebări la care academicianul Răzvan Theodorescu a acceptat să răspundă, cu înţelepciunea sa caracteritică, născută dintr-o viaţă în slujba culturii.

Istoricul de artă Răzvan Theodorescu a fost invitatul jurnalistului Cristian Unteanu în cadrul ediţiei de duminică, 11 mai, a emisiunii „Ora 9 a României”, difuzată pe Prima TV şi pe adevarul.ro, începând cu ora 09.00. 

România academicianului Theodorescu are sens şi încă poate fi salvată, deşi, potrivit mărturisirilor sale, şi-a mai pierdut din valoarea „umană“, din cauza apariţiei unui număr tot mai mare de „mitici“, în toate aspectele vieţii cotidiene. 

Află de ce crede reputatul intelectual că „românul este trădător“ din naştere, precum şi alte răspunsuri de colecţie, duminică la Ora 9 a României, difuzată de PrimaTV şi pe adevarul.ro.

 

„Ora 9 a României”, cu academicianul Răzvan Theodorescu: Este românul trădător din naştere?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite