Ministrul Sănătăţii: Suntem în zile de sărbătoare, suntem într-o perioadă complicată. Să respectăm măsurile de prevenire a infecţiei cu SARS-CoV-2

Ministrul Sănătăţii: Suntem în zile de sărbătoare, suntem într-o perioadă complicată. Să respectăm măsurile de prevenire a infecţiei cu SARS-CoV-2

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a afirmat că suntem în zile de sărbătoare, pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie şi linişte, însă reaminteşte că este al doilea Paşte pe care românii îl petrec în condiţii de pandemie. Ea a încurajat lumea să respecte măsurile de prevenire a infecţiei cu SARS-CoV-2 şi să continue să se vaccineze.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vă doresc sărbători în tihnă şi un Paşte Luminat! Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie şi linişte. După un an întreg vă spun că înţeleg această dorinţă de a fi împreună. O resimt şi eu. O resimţim cu toţii. Vreau totuşi să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată. Este al doilea Paşte pe care îl petrecem în aceste condiţii.
 
Vă încurajez să respectăm măsurile de prevenire a infecţiei cu SARS-CoV-2 şi să CONTINUĂM să ne vaccinăm! Zilele acestea, oferiţi-vă şi oferiţi cadou şansa revenirii la normalitate prin vaccinare. Veţi găsi centrele deschise şi în aceste zile. Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de noi în acest efort de a reveni la viaţa de dinainte de pandemie”, a scris Ioana Mihăilă sâmbătă pe Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările