Meteo: Vreme caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile astăzi
Temperaturile astăzi

Presiunea atmosferică va continua să scadă în vestul, nord-vestul şi în centrul continentului, unde se tot extinde pe uscat depresiunea islandeză.

Circulaţia se menţine vestică, iar o succesiune de fronturi determină vremea în general instabilă. Pe un front rece al acesteia, coborât mult spre sud, la adăpostul Munţilor Alpi, se va genera un ciclon care se va deplasa spre Peninsula Balcanică.

La noi, presiunea va scădea uşor, iar circulaţia vestică şi sud-vestică va aduce o masă de aer cald. În această configuraţie, vremea se menţine în general mai caldă decât în mod normal la această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 20 şi 30 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin în sud, dar ceva mai noros în nord-est.

Mâine

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal la această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 22 şi 31 de grade. Noaptea, nebulozitatea se va accentua în jumătatea de vest a ţării, unde va ploua pe arii relativ extinse. Vântul va sufla mai tare în Câmpia de Vest şi la munte.

Poimâine

Vremea se va răci şi va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate în vestul, centrul şi în nordul ţării, unde va ploua pe arii extinse. În sud şi sud-est, va ploua local. Vântul va sufla moderat. Maximele vor fi cuprinse între 8 grade în Maramureş şi 24 de grade în Bărăgan şi Dobrogea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite