Meteo: Primăvară călduroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În nord-estul Oceanului Atlantic, presiunea atmosferică va continua să crească uşor, astfel că va menţine izolată depresiunea islandeză în locul ei de origine. În sud-vestul şi în centrul continentului, precum şi în zona Peninsulei Scandinave, sunt active nuclee depresionare.

În est, dar mai ales în sud-est, presiunea va fi în continuare ridicată şi va bloca deplasarea ciclonilor spre est. La noi, presiunea se va menţine ridicată, iar circulaţia vestică şi sud-vestică va aduce mase de aer cald. Vremea va fi de primăvară, cu maxime între 10 şi 20 de grade, cu până la 10 grade mai mult decât mediile multianuale.

Periferia unui front atmosferic al unei depresiuni din centrul Europei va aduce ceva mai mulţi nori în vestul, nordul şi în centrul ţării, unde, numai izolat, trecător, va ploua slab.

Mâine

Vremea se va menţine mult mai caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime între 14 şi 22 de grade, uşor mai scăzute în Delta Dunării. Cerul va fi variabil, mai mult senin în sud şi în sud-est, dar mai noros în vest, nord şi în centru, unde, izolat, îndeosebi la munte, va ploua. 

Poimâine

Vremea va fi tot deosebit de caldă, cu temperaturi maxime între 13 şi 23 de grade şi minime între 2 şi 12 grade. Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul şi în nordul ţării, dar mai ales la munte, unde va ploua îndeosebi cu caracter de aversă şi se vor semnala descărcări electrice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite