Locuri de muncă în străinătate: Ce salarii şi job-uri sunt disponibile pentru românii care vor să lucreze la instituţiile Uniunii Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banca Centrală Europeană (BCE) şi instituţiile Uniunii Europene (UE) fac angajări constant, în prezent oferta de joburi pornind de la şoferi al căror salariu este de minimum 1.900 de euro pe lună până la consultanţi financiari sau economişti plătiţi cu peste 8.000 de euro pe lună.

Pentru a candida pentru oricare job in cadrul institutiilor UE, candidatii trebuie mai intai sa se inregistreze prin intermediul portalului de angajari al UE (European Personnel Selection Office – EPSO). Profilul creat va fi folosit pentru a candida la orice job disponibil in cadrul institutiilor UE. Un ghid complet despre procedura de candidatura poate fi citit AICI. 

Pentru a candida la un job in cadrul bancii Centrale Europene (BCE), candidatii trebuie mai intai sa se inregistreze prin intermediul portalului de angajari al bancii. Profilul creat va fi folosit pentru a candida la orice job disponibil in cadru BCE.

Cititi care sunt conditiile de angajare pentru romanii aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate si care ar fi dispusi sa se mute la Bruxelles, Luxemburg sau Frankfurt pentru obtinerea unui astfel de job.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite